Op Bruno's Wijze 

Naast mijn ambachtelijke kroketten, kan je ook andere afhaalgerechten bestellen www.opbrunoswijze.be . Die beschrijf ik in mijn wekelijkse nieuwsbrief en verschijnt ook op Facebook.

Ambachtelijke kroketten? Zonder smaakstoffen en bewaarmiddelen! Volgende smaken zijn momenteel beschikbaar (OP=OP; eerst=eerst): - kaaskroket - kaaskroket met serranoham - kroket met gebakken zalm en bieslook - kroket met brie, honing & walnoten - garnaalkroket - mosselkroket met blonde Leffe - kip champignon kroket - kroket van geitenkaas, krokant spek en honing - kroket met rivierkreeftjes, prei en zachte curry  - surf 'n turf kroket (met rivierkreeftjes, gebakken prosciuttoham en kaas) - kroket van varkenswangetjes & Rodenbach - Pulled Pork kroket

Je beschikt niet over een friteuse? Neem een steelpannetje. Gebruik nooit boter of iets dergelijks (zit vocht in) maar een willekeurige olie. Zorg zeker dat je kroket reeds ontdooid is. Airfryer? Zelf heb ik het nog niet geprobeerd, maar je zou ze kunnen bakken op 180°C, +/- 10 à 12 minuten. Om een mooie korstje te krijgen, zou je ze vooraf kunnen besprayen met olie, dan kleurt het paneermeel mooier.